Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@14:29:15 GMT

شماره ۱۹۵ آتیه‌نو منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۱۷۶۲

به گزارش ایلنا، نگاهی به روزهای سختی که کام جمعی از هم‌وطنان‌مان رادر استان‌های گلستان، ایلام، لرستان، فارس و خوزستان تلخ کرد؛ عنوان اصلی و داستان جلد نخستین شماره هفته‌نامه آتیه نو را در سال ۱۳۹۸ به خود اختصاص داده است: «بهار سیل‌آسا» با این توضیح که جلوه‌های همیاری و انسانی پس از وقوع این حادثه هم کم نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش همچنین نگاهی شده است به اقدامات و فعالیت‌های سازمان‌ها و نهادهای رفاهی و امدادی کشور در سیلاب نوروزی و خدمت‌رسانی متولیان رفاه از جمله سازمان تامین اجتماعی به سیل‌زدگان.

"عملیات احیای تولید" نیز عنوانی است که دست اندرکاران انتشار هفته نامه برای پرونده‌ای انتخاب کرده‌اند که به بررسی این موضوع می‌پردازد که تحقق شعار رونق تولید در سال ۹۸ چه الزامات و چه موانعی را پیش رو دارد؟

نگاهی به اینکه «حداقل دستمزد ۱.۵ میلیون تومانی چگونه تصویب شد؟» دیگر عنوان مهم اصلی این شماره است. در بخشی از این گزارش می‌خوانیم: «پرونده حداقل دستمزد کارگران در آخرین نشست شورای عالی کار و در نخستین ساعات ۲۸ اسفندماه سال گذشته بسته شد. نشستی ۱۴ ساعته با ترکیبی از نمایندگان کارگری، کارفرمایی و دولت که حاصل آن، افزایش ۳۶.۵ درصدی در حداقل دستمزد و رشد سایر سطوح مزدی به میزان ۱۳ درصد به‌اضافه ۲۶۱ هزار تومان بود. به تعبیری دیگر حتی می‌توان این رقم افزایش را تا ۴۲.۵درصد هم بالا برد. درصدهایی که اگرچه نسبتی با توافق پیشین گروه‌ها درباره معیار قراردادن محاسبات سبد معیشتی خانوار کارگری ندارند، از منظر نسبتشان با مولفه‌‌ای به نام تولید، راضی‌کننده به نظر می‌رسد...»

سایر عناوین این شماره عبارتند از:

نقش وزارت کار در رونق تولید (یادداشتی از علی سرزعیم؛ معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)

کدام رونق، کدام تولید؟ (یادداشتی از علی حیدری؛ عضو و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره سازمان تامین‌اجتماعی)

تولید توسعه‌گرا یا تولید شکننده؟ (نظرات دکتر فرشاد مومنی درباره راهکارهای رونق تولید)

دیوار کوتاه بهداشت در نظام سلامت! (۱۷ آوریل را روز جهانی بهداشت نام‌گذاری کرده‌اند، اما در کشور ما شاخص‌های نظام بهداشت نتواسته است همگام با بخش درمان، توسعه یابد)

خصوصی سازی یا خودمانی سازی؟ (یادداشتی از حسن صادقی، رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری)

ظرفیت‌ها و موانع پنهان رونق تولید در ایران (یادداشتی از سیدمحمد صادق الحسینی؛ کارشناس اقتصادی)

اهمیت احیای شورای عالی رفاه و تامین‌اجتماعی (مروری بر فراز و فرودهای قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین‌اجتماعی)

قانون نظام جامع رفاه و تعریف امنیت اجتماعی در شرایط خاص (یادداشتی از سید حسن موسوی چلک؛ رئیس انجمن مددکاری ایران)

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هفته نامه آتیه نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی گفت: ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی استان هستند که ۷۵ هزار نفر از آنان را کارگران تشکیل می‌دهند.

علی دهقانی افزود: در حوزه ارائه خدمات به کارگران علاوه بر تاسیس خانه‌های بهداشت، ۲۰ خانه فرهنگ کار در کارخانجات و کارگاه‌ها راه اندازی و یک هزار و ۷۰۰ کارگر در قالب ۷۳ دوره با روش‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

وی با تاکید بر اینکه لازم است همه کارفرمایان و کارگران به قوانین کار تسلط داشته باشند، ادامه داد: در این راستا ۱۳ هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی در کنار ۴۰۰ مورد بازرسی شبانه در سال گذشته دراستان صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در زمینه رسیدگی به دادخواست مشاغل سخت و زیان آور نیز به بیش از ۲ هزار پرونده در سال گذشته رسیدگی شده است.

دهقانی اظهار کرد: در زمینه مسایل ایمنی و حفاظت از کارگران نیز که از برنامه‌های شاخص‌های این بخش است؛ ۵۲ هزار نفر ساعت از نظر ایمنی و حفاظت در بخش کارگری، هشت هزار و ۳۰۰ نفر در زمینه کارفرمایی و پنج هزار و ۲۴۰نفر ساعت از مهندسین آموزش دریافت کرده اند.

وی بیان کرد: مقرری بگیران بیمه بیکاری در آذربایجان غربی از ۶ هزار و ۵۰۰ مورد در سال‌های گذشته به پنج هزار و ۵۰۰ مورد در سال ۱۴۰۲ رسید و یک هزار نفر دوباره به سرکار برگشتند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی گفت: در ۲ سال اخیر ۹ شرکت تعاونی مسکن ویژه کارگران تشکیل داده شده و در زمینه مولد سازی نیز ساختمان‌های مازاد خود را معرفی کرده و مصوبه شورای عالی مولد سازی اخذ شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • کارگران نمونه در گناوه تجلیل شدند
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد