Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@13:28:41 GMT

شماره ۲۰۷ آتیه نو منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۲۴۰۸

به گزارش ایلنا، «فصل تازه عبور از چالش‌ها» عنوان نخست دویست و هفتمین شماره آتیه نو است که به ملزومات مدیریتی تأمین اجتماعی در دوران جدید مدیرعاملی مصطفی سالاری بعد از چند ماه سرپرستی محمد حسن زدا می‌پردازد.  وزیر تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی هم در مراسم تودیع و معارفه گفته است تامین‌‌اجتماعی نیازمند کار متراکم است و اگر او مصطفی سالاری را برای تصدی پست مدیرعاملی این سازمان انتخاب کرده، به پشتوانه سابقه مدیریتی و تحصیلات و مطالعات چندجانبه‌اش بوده که همین ویژگی‌ها به او کمک می‌کند، قدم‌های موثری برای هدایت و راهبری اصولی و حفظ انسجام و یکپارچگی مهم‌ترین نهاد بیمه‌گر اجتماعی کشور بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آتیه‌نو در دیگر گزارش خود چالش‌های ایجاد تحول در ساختارهای اقتصادی-رفاهی مناطق سیل‌زده را مورد بررسی قرار داده است: «بازسازی سنتی یا بازسازی نوآورانه؟»

در بخشی از این گزارش می‌خوانیم: «گذشت حدود ۳ماه از وقوع سیل در برخی استان‌های کشور و بررسی اقدامات انجام‌شده برای ترمیم خرابی‌های ناشی از سیلاب و در مقیاسی بزرگ‌تر بررسی وضعیت دیگر مناطق آسیب‌دیده از بلایای طبیعی در کشور طی سال‌های گذشته، این مسئله را به ذهن متبادر می‌کند که آیا رویکرد و پارادایم مسلط بر مقوله بازسازی خرابی‌های ایجادشده بر اثر حوادث طبیعی، به توسعه اقتصادی مناطقی که تحت‌تاثیر این حوادث قرار گرفته‌اند می‌انجامد، آیا وضعیت رفاهی مردم آسیب‌دیده از این حوادث با اقداماتی که برای بازسازی خرابی‌ها انجام می‌شود، بهبود می‌یابد؟...

سایر عناوین این شماره عبارتند از:

جمع‌سپاری برای تعالی سازمان تامین‌اجتماعی (یادداشتی از علی حیدری؛ نایب‌رئیس هیئت‌مدیره سازمان تامین‌اجتماعی)

مسئولیت ما در سخت‌ترین دوران تامین‌اجتماعی (یادداشتی از محمد پوستین‌دوز؛ کارشناس حوزه رفاه و تامین‌اجتماعی)

یکپارچه‌سازی بازسازی با اشتغال‌زایی و رونق تولید (یادداشتی از عزیزالله مهدیان؛ معاون بازسازی بنیاد مسکن)

جای خالی برنامه‌ریزی مشارکتی در تامین مالی پس از بحران (یادداشتی از ارغوان فرزین معتمد؛ تحلیلگر مسائل پولی و بانکی)

سهم اندک کسب‌وکارهای نوین در بازسازی اقتصاد مناطق سیل‌زده (یادداشتی از پیمان مولوی؛ کارشناس اقتصادی)

جوانان نوآور را به متن مشکلات مناطق سیل‌زده ببریم (یادداشتی از محمدمهدی ابریشم کار؛ کارشناس اقتصادی)

مسکن؛ مهم‌ترین نیاز رفاهی مناطق سیل‌زده (یادداشتی از علی بیت‌اللهی؛ عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی)

ضرورت تدوین پروتکل‌های حمایت‌ رفاهی در بلایای طبیعی (یادداشتی از میکائیل عظیمی؛ کارشناس تامین‌اجتماعی)

مقاوم‌سازی هم‌زمان دربرابر فقر و بلایای طبیعی (چرا باید بر نسبت سیاست‌گذاری اجتماعی و وضعیت حوادث طبیعی تاکید کرد؟)

الزامات برنامه‌ریزی برای احیای رفاه مناطق سیل‌زده (از اشتغال موقت تا بازسازی زیرساخت‌های رفاهی؛ راهی که باید پیمود)

جای خالی اتاق فکر در مناطق سیل‌زده (موانع و بایدهای احیای وضعیت مطلوب رفاهی در مناطق سیل‌زده در گفت‌وگو با مسعود عالمی نیسی، مدیر گروه تعاون و رفاه اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی)

نقش نهاد دانشگاه در مدیریت کاهش ریسک بلایا (یادداشتی از نازمحمد اونق؛ نماینده انجمن جامعه‌شناسی در مناطق سیل‌زده خراسان‌شمالی)

برخاستن از زیر آوار رنج و محنت (درس‌هایی که برنامه‌ریزان رفاهی و امدادی باید از حوادث کرمانشاه بگیرند)

لیست حق‌بیمه چگونه رد می‌شود؟ (پاسخ به پرسش‌های بیمه‌ای خوانندگان)

کمبود پزشک متخصص در ۲۳۰ شهر محروم کشور (معاون وزیر بهداشت وعده داده است، مشکل کمبود پزشک متخصص در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور، ظرف دو، سه سال آینده «تا حدود زیادی» حل ‌شود)

پایان غیرهالیوودی! (نگاهی به جزئیات گزارش آمار خودکشی در ایالات متحده).

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آتیه نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۲۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی

به گزارش گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا روشن ضمیرگفت: سه هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری استان کوچرو هستند که ۲ هزار خانوار از این دامداران، زمستان را در استان گلستان گذرانده و اکنون در حال جابه جایی به مناطق ییلاقی خراسان شمالی هستند، هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری استان هم در داخل استان کوچروی دارند.
وی با بیان اینکه عشایر استان مکلف هستند مناطق قشلاقی استان گلستان را تا نیمه اردیبهشت ماه ترک کنند، افزود: برخی عشایر به صورت سنتی کوچ می‌کنند که این جابه جایی یک ماه تا بیش از ۴۰ روز طول می‌کشد و برخی هم به صورت مکانیزه کوچ می‌کنند که زمان کمتری در راه هستند.
روشن ضمیرگفت: برخی عشایر استان نیمه کوچرو و در جوار مناطق روستایی مستقر هستند و تابستان به مناطق ییلاقی اطراف کوچ می‌کنند که شمار این دامداران ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار است.
وی با بیان اینکه در این زمینه تمهیدات لازم با نیروی انتظامی و پلیس راه انجام شده است، گفت: ناوگان مورد نیاز برای آبرسانی سیار به عشایر در مسیر کوچ انجام و آب مورد نیاز عشایر و دام‌ها تامین می‌شود.
مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی با اشاره به اینکه دام عشایر، پیش از کوچ علیه بیماری‌های مختلف مایه کوبی می‌شوند افزود: همچنین آرد مورد نیاز عشایر پیش از کوچ تامین شده و علاوه بر آن در مناطق ییلاقی هم آرد مورد نیاز توزیع می‌شود.
عشایر خراسان شمالی ۶۰۰ هزار واحد دامی در اختیار دارند و ۹۰ درصد درآمد آنان وابسته به دام است و مابقی از از محل تولید صنایع دستی، جمع آوری گیاهان دارویی و زراعت و باغداری تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • کنترل حکشتی به زودی در دستان تامین‌اجتماعی؟!
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • اذعان بی‌بی‌سی به ساختگی بودن اسناد درباره نیکا شاکرمی